fb Nyheter - BODA designboliger

Nyheter

La pulsen senke seg på Hakallestranda - Lyden av bølgeskvulp og vinden fra havet som suser harmonisk gjennom landskapet. Her ute kan man virkelig finne roen – i naturskjønne omgivelser avskåret fra hverdagens høye tempo. Pulsen senker seg og man kjenner på følelsen av liv. Et naturlig pusterom og et sted for å skape gode minner.
Drømmebolig til fingerspissene - Det er spennende å bygge nytt hus. Man drømmer, tenker, diskuterer og tegner. Det er mange ting å tenke på og for de fleste er husdrømmen en investering for livet. Derfor er det viktig å reise mot drømmen med noen som har vært der mange ganger før.
Boligbygger for fremtiden - Det er spennende å bygge nytt hus. Man drømmer, tenker, diskuterer og tegner. Det er mange ting å tenke på og for de fleste er husdrømmen en investering for livet. Derfor er det viktig å reise mot drømmen med noen som har vært der mange ganger før.
Bygger tillit - Det er spennende å bygge nytt hus. Man drømmer, tenker, diskuterer og tegner. Det er mange ting å tenke på og for de fleste er husdrømmen en investering for livet. Derfor er det viktig å reise mot drømmen med noen som har vært der mange ganger før.
Draumen om ny bustad - Har du ein draum om å flytte inn i ein splitter ny bustad? Teikna og tilpassa etter eigne ynskjer og behov? Det finst som kjent mange veiar til Rom. Men vel du rett samarbeidspartnar blir både turen og målet ein positiv opplevelse for livet.
Herskapelige Villa Welhaven - En solfylt septemberdag var Bymagasinet på besøk hos Ragna Helen og Andreas i deres nye bolig i Sykkylven. Eneboligen er med sine 250 kvadratmeter både romslig og herskapelig, med 4 soverom, loftstue, 2 bad, stue, kjøkken og hagestue. Selve byggeprosessen startet i oktober, men allerede i juli kunne de flytte inn og starte det spennende eventyret med å skape bygget om til et hjem som er bare deres.
Du har drømmen – vi har hytta - Som følge av økt interesse for hytter og fritidsboliger, har vi valgt å utvide tilbudet av hyttemodeller. Som vanlig kan alle modeller tilpasses dine behov og ønsker.

til toppen