fb La pulsen senke seg på Hakallestranda - BODA designboliger

La pulsen senke seg på Hakallestranda

Lyden av bølgeskvulp og vinden fra havet som suser harmonisk gjennom landskapet. Her ute kan man virkelig finne roen – i naturskjønne omgivelser avskåret fra hverdagens høye tempo. Pulsen senker seg og man kjenner på følelsen av liv. Et naturlig pusterom og et sted for å skape gode minner.

For det er virkelig noe spesielt ved Hakallestranda – like ved inngangen til Vanylvsfjorden med Stadthavet som nærmeste nabo. Her ute har mennesker levd av havet gjennom lange tider, med kontraster fra den tøffeste vinterstorm til den fullkomne solnedgangen i havet om sommeren.

Det er akkurat her ute, i sentrum av vakre naturomgivelser, at Norhus har bestemt seg for at flere skal få ta del i opplevelsen. Opplevelsen av å kunne ha et sted å logge seg av hverdagslivet og støyen, finne seg godt til rette i egen hytte og bare nyte. For det er jo først når man finner hvilen at man finner livet, er det ikke?

– Det var dette som inspirerte oss til å realisere drømmen om et hyttefelt akkurat her. Vi pleier å si at vi visste det fra første stunden vi stod her; denne plassen fortjener andre å få ta del i, smiler Vidar Loe, salgsansvarlig i Norhus.

Det tok ikke lang tid før ideene var kommet på papiret, og prosessen med å skape et harmonisk sted like ved kanten til Atlanterhavet var i gang. I dag er tomtene klare for splitter nye hytter, levert nøkkelferdig etter ønske eller i samarbeid med deg.

Vi har en rekke hytter i ulike stiler som kundene kan tilpasse etter egne ønsker og behov. Hyttene er tegnet etter dagens standard for hytter over 70 kvm. Det er lune og varme hytter som er robuste nok for det til tider harde vinterværet som slår inn fra storhavet.

– Hyttene kan enkelt tegnes om slik at de passer til kundens behov; flere eller færre soverom, fokus på stort kjøkken eller stor stue – eller kanskje samlet sett som et større rom, fortsetter Vidar og viser frem tegninger av hyttene som strekker seg fra knappe 80 til 150 kvm.

Aktiv hvile

Hakallestranda byr på et fantastisk naturlandskap og muligheter for aktiviteter gjennom hele året. På sommerstid kan man fiske, bade eller benytte seg av de mange turløypene i området – til fots eller på sykkel. Er man stødig på surfebrettet er mulighetene mange, og er man glad i å skape minner og kvalitetstid med familien, er det få ting i landet som slår et besøk på Hakallegarden – en kjent og kjær attraksjon på Vestlandet.

– Hakallegarden er et fantastisk sted for de små, der nærhet til dyr og gårdslivet kombineres med kos, aktiviteter og god mat. I tillegg til servering på selve gårdstunet, serverer Hakkale Strandhus deilige retter og drikke ved vannkanten. Og med egen badestrand foran hyttefeltet er det altså nok å ta seg til for store og små, forklarer Vidar og peker på landskapet rundt oss:

– Det er også mange fine fjellturer i nærheten. Og skulle en ha behov for en fjelltur med fiske i ferskvann så finnes der mer enn syv vann like opp bak hyttefeltet – i 700 meters høyde. Her er det nydelig hele året, fastslår han.

Sentralt og skjermet

På Hakallestranda behøver du ikke inngå noen kompromiss. Her er du avskåret fra hverdagens stress, samtidig som du har alt du trenger like i nærheten. Med knappe ti minutter til nærmeste matbutikk og femten minutter til Fiskå sentrum har du tilgang til alt du måtte behøve – og enda litt til.

– Knappe fjorten kilometer unna ligger Vanylven med eget apotek og legesenter. Der finner man også Vinmonopol om man skulle trenge det. Ellers er man kun en time unna Nordfjordeid eller Stryn, og halvannen time unna Ålesund. Hyttefeltet ligger dermed nokså sentralt – selv om man får suset fra villmarka og havet, smiler Vidar.

Hyttefeltet er ferdig regulert og alt er klart til start. Tomtene ligger i et etablert hyttemiljø med et unikt kupert terreng.

– Det har ført til at vi har fått prosjektert inn en infrastruktur som gir utsikt for alle tomter, der tomtene er plassert i terrenget slik at de er skjermet fra hverandre. På den måten får man individuelle, private hyttetomter i et etablert hyttemiljø, fastslår Vidar.

I forhold til valg av hytter er utbygger svært fleksibel med hensyn til ønsker og behov.

– I forhold til hvilke hytter vi vil bygge har vi foreløpig kun lagt frem noen få modeller. Men våre arkitekter tegner også frem ønsket hytte etter avtale med kunden. Her er det bare å hive seg på tidlig – for dette er en sjelden mulighet, avslutter Vidar Loe i Norhus.

Kontakt oss gjerne ved interesse:
Send e-post til vidar.loe@norhuskjeden.no eller ring 70065000.

Originalartikkel publisert av Bymagasinet, redigert av Norhus.

til toppen