fb Om oss - BODA designboliger

Om oss

BODA er hus med fokus på høy kvalitet i alle ledd. Kombinasjonen av dette og moderne design skaper et hjem. Vi tilpasser huset til din eiendom og bygger derfor ikke bare et hus, men verdier.

Eiere og medspillere i Boda-kjeden har utviklet og bygget boliger i mer enn 35 år og har i dag en relativt sterk posisjon både i eneboligmarkedet og i prosjektmarkedet med boligene Urban og Uni-prosjekt. Nå satses det også på videreutvikling av spennende design, utviklet av Vårdal Arkitekter i Vestfold.

Vi leverer ferdige løsninger når byggeplassen er i nærheten av en av våre forhandlere. Du kan da selv velge ferdiggrad på huset ditt og velge om du ønsker å utføre noe av arbeidet i form av egeninnsats.

Der vi ikke har etablerte forhandlere, vil du i noe tilfeller kunne kjøpe byggesett til boligen. ved å administrere byggeprosessen selv i samarbeid med egne tømrere og konsulenter.

Dette er også hvorfor vi alltid er på leting etter gode samarbeidspartnere. Vi vil øke stallen med forhandlere i hele Norge. Les mer under “Forhandlere”

Gjennom en sentral avtale med Mestergruppen, kan vi nå by på Norges beste og mest konkurransedyktige konsept innen ferdighus, hytter og ikke minst Prosjektboliger.

BODA har hovedkontor i Ørsta.

Har du en husdrøm utenom det vanlige? Da er BODA et godt valg.

Kontaktinformasjon
E-post: post@boda.no
Tlf: 700 65 000
Besøksadresse: Indrehovdevegen 64, 6160 Hovdebygda
Postadresse: Indrehovdevegen 64, 6160 Hovdebygda

Fant du ikke huset du leter etter?

Ta kontakt med nærmeste forhandler for å få vite mer om kundetilpasninger og skreddersøm av boliger fra vårt arkitektkontor. Vi vil alltid kunne finne frem til en bolig som passer for deg og din familie.

Du kan også ta kontakt med hovedkontoret vårt i Ørsta som vil kunne gi råd og veiledning. Skriv til post@boda.no eller ring sentralbordet på 70065000.

Husmodellen Gaia og noen av de andre boligene i denne serien fra Boda, forhandles også av Norhus i følgende fylker:
Innlandet, Vestland, Møre og Romsdal, trøndelag og hele Nord-Norge. Disse kontorene finner du under Norhuskjeden.

til toppen