fb Bygger tillit - BODA designboliger

Bygger tillit

Tillit er kapitalen om man vil lykkes, enten man skal bygge bolig eller bedrift. Det har Norhus fått erfare som en av distriktets største boligbygger gjennom tredve år.

For det har vært både opp- og nedturer i boligmarkedet siden begynnelsen av nittitallet. Mange aktører har kommet og gått med frisk satsing og økonomisk ryggrad som har fått seg en knekk.

Men noen har etablert seg godt med fokus på gode produkter, sunn økonomi og et langsiktig perspektiv. Norhus er en av dem som gjennom tredve år har bygd opp et solid selskap med produkter og løsninger som tåler både vær og vind. Det hele startet i Ørsta hvor hovedkontoret fortsatt er lokalisert, med avdelingskontorer i Ålesund og rundt omkring i landet.

– I dag er vi en av de største prosjektutbyggerne på Sunnmøre med erfarne byggeledere på alle lokasjoner, forteller Vidar Loe, Salgsansvarlig hus & hytter hos Norhus. 

Bygger smart
For Norhus har det vært strategisk viktig å satse på bredde i både tilbud og kompetanse. Derfor har de spesialisert seg på feltutbygging med ene- og flermannsboliger så vel som hyttefelt i harmoniske omgivelser på Sunnmøre.

– På prosjekter er det hovedsakelig tomannsboliger og leiligheter det går mest av. Vi tar hele prosessen fra prosjektering til reguleringsarbeid mot kommune og teknisk anlegg. I tillegg har vi dyktige sivilarkitekter som gir kundene et svært helhetlig inntrykk av sin kommende bolig, forteller salgssjef Odd Erik Hovden.

Med eneboliger og hytter kan Norhus også tegne digitale skisser som også gir kunden muligheten til å se boligen tredimensjonalt. Men som et steg lengre får du muligheten til å se plasseringen på tomten, se de ulike solforholdene til ulike tidspunkt og på den måten få en reell følelse av hvordan hytta eller ditt nye hjem føles – utenfor og inni.

Lokale aktører
Ringvirkningene av vår aktivitet har stor betydning for lokalsamfunnet. Vi benytter kun lokale selskap, entrepenører og håndtverkerer. Dette fører verdiene tilbake til lokalsamfunn et, og videre sysselsetting her vi bor. Samfunnsbygging er en del av alt næringsliv, og vi er opptatt av vår verdiskaping skjer lokalt og gir nytte lokalt. Internt etablerer vi også flere arbeidsplasser hvert år, fordelt på hele sunnmøre.

På prosjektsiden har vi i skrivende stund 380 enheter på planen, som enten er under regulering eller utvikling/oppføring. Vi håper ytre søre tar godt imot oss når vi nå lanserer 100 nye enheter i Ulsteinvik og Herøy i høst.

Alle faser
Av kundegruppene fremstår det synlig at selskapet har satset bredt. Boligene har hver sine særpreg som appellerer til mennesker i ulike faser av livet.

– Vi har fra nyetablerte til eldre, og det synes vi er veldig kjekt. Et godt eksempel er også et nytt felt vi har ferdigstilt på Blindheim med 44 boenheter. Her har vi alt fra nyetablerte til eldre med boliger som fungerer godt sammen, forteller Hovden.

Med mange hundre bygde enheter i Ålesund og omegn vet de hva de snakker om. Gjennom årene har sunn vekst gitt selskapet en økonomisk ryggrad som gjør dem i stand til å bære mange prosjekter samtidig på ulike steder. Trygt for for deg som er ute etter en samarbeidspartner i din boligdrøm.

Se noen av våre aktuelle prosjekter her.

– Vi håper ytre søre tar godt imot oss når vi nå lanserer 100 nye enheter i Ulsteinvik og Herøy i høst.

til toppen