fb Uni 2-4 - BODA designboliger

Kategori:

Beskrivelse

Uni 2-4

Boda er opptatt av å levere boliger med lang levetid til våre kunder. Derfor samarbeider vi med leverandører som tilfredsstiller våre kvalitetskrav. Vi er opptatt av å bruke norskproduserte materialer og produkter, slik at våre boliger blir så ”kortreiste” som mulig, noe som gjenspeiles i vår leveransebeskrivelse.

Leveransebeskrivelse for Boda Prosjektboliger

Innvendige overflater

Dører:
I prosjektboliger leveres innerdøren ”Sletten” fra Bygg 1.

Vinduer:
Til våre prosjektboliger leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Bauge Trevare. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger/himling:
Til prosjektboliger leveres det hvitmalte trefiberplater i himlinger og hvitmalt 3-bords faspanel på veggene i alle tørre rom. Andre typer panelplater kan leveres hvitmalte som tilvalg.

Gulv:
Gulv inngår ikke i Boda sin standardleveranse. Kunden står derfor fritt til å velge gulv etter eget ønske.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I prosjektboliger leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x 58 avrundet. Taklist leveres i utførelsen 21×45 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapp:
Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I prosjektboliger leveres det trapp i lakkert furu som standard.

Kjøkken/Bad/Vaskerom

Kjøkken:
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
På bad leveres slett, hvit baderomspanel som standard. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod/vaskerom:
I prosjektboliger leveres bod/vaskerom med hvitmalt 3-bords faspanel. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk/ ventilasjon / oppvarming

Elektrisitet:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 – 2018 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon/tv/bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming:
Oppvarming i våre boliger bestemmes av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i Boda sin leveransebeskrivelse.

Denne oversikten er basert på utdrag av Boda sin standardleveranse.

  • Bruksareal:153m2
  • Soverom:3
  • Garasje:Ja
  • Tomannsbolig:Ja
  • Utleiedel:Nei
  • Vinterhage:Nei
  • Tomt:Flat
  • Grunnflate:153m2
  • Bad:2
  • Lengde x bredde:19.2m x 9.6m

Tilleggsinformasjon

Bruksareal

150 – 200 м²

Soverom

3

til toppen