Om oss

BODA er hus med fokus på høy kvalitet i alle ledd. Kombinasjonen av dette og moderne design skaper et hjem. For oss er det også viktig å ikke bare bygge et hus. Vi tilpasser huset din eiendom og bygger derfor ikke bare et hus, men verdier.

Som kunde hos oss kan du selv velge byggmester for oppsettet. Vi leverer byggesett komplett med tegninger, søknagsprosesser og ferdig prefabrikerte materialer på byggeplassen. 

Dette er også hvorfor vi alltid er på leting etter gode samarbeidspartnere. Vi vil øke stallen med forhandlere i hele Norge. Les mer på Bli forhandler.

BODA har hovedkontor i Sandefjord.

Fant du ikke huset du leter etter?

Sjekk ut våre boliger hos Tyrolerhus. Tyrolerhus AS har siden 1974 og frem til i dag levert kvalitetshus over hele landet. Fordelen med å velge et hus fra oss:

  • Du får et hus som ikke alle andre har. Vi er de eneste i Norge som leverer Tyrolerhus. Se våre moderne varianter! Vi har også funkisinspirerte husmodeller i vårt sortiment.
  • En enklere og mer effektiv byggeprosess ved bruk av vårt byggesett.
  • Skreddersøm av din bolig. Vi justerer tegninger på den husmodellen du velger og utformer denne spesielt for deg og din familie.
Har du en husdrøm utenom det vanlige? Da er BODA et godt valg.
Sandefjord Regionsleder

Besøksadresse: 

Framnesveien 7, 3222 Sandefjord


Postadresse: 

Postboks 1548, Kilen, 3206 Sandefjord

post@boda.no

33 48 30 10